Tilbygning

Tilbygning

Er huset pludselig blevet for lille? Eller er der opstået nye ønsker og behov for plads i din bolig? Så har du brug for en tilbygning!

Vi bygger den ekstra fløj på parcelhuset eller villaen, så du får flere værelser, et ekstra badeværelse, eller en større stue. Vi bygger udestuen i tilknytning til huset, så du får et rum, hvor du næsten sidder midt i din have. Vi bygger også garager og orangerier. Enten i forlængelse af dit hus eller som enkeltstående bygninger.  

Vi tager gerne totalentreprisen, så ikke behøver forholde dig til en masse forskellige håndværkere. Så styrer vi projektet godt i mål for dig. Det gælder lige fra byggetilladelsen, den første udgravning, og støbningen af fundamentet – til det sidste fodpanel er sat op og den sidste pære er skruet i. Vi overvåger hele byggeriet, så du kan være tryg ved, at alle leverer høj kvalitet til dig.

Vi arbejder sammen med en række faste samarbejdspartnere, såsom entreprenører, en kloakmester, en elektriker, og en lille håndfuld tømrere. Det betyder, at vi altid kan sammensætte et stærkt hold, som kan løse din opgave hurtigt og effektivt. 

Hvis du er på bar bund med tegninger og løsninger, så har vi også kontakt til en dygtig arkitekt, som kan få dine tanker og drømme ned på papiret i en eller flere skitser. Vi kommer desuden med al vores erfaring og en masse tidligere projekter i baghovedet, hvilket kan være til inspiration og gavn for dig.

Det vigtigste for os er at levere godt og solidt håndværk, som lever fuldt op til dine forventninger. Det forudsætter en god dialog med dig og en god forventningsafstemning, så vi forstår dit projekt til fulde.

Vi påtager os opgaver med tilbygning af murstenshuse eller huse i gasbeton på hele Midt- og Vestsjælland.

Du vil først og fremmest have godt håndværk

Murer Mester Michael er 3. generation ud af en familie af selvstændige murere. Passionen for at levere godt og solidt håndværk er gået i arv fra Michaels far og farfar.

Du ønsker en erfaren murer til dit projekt

Med 13 års erfaring i branchen kender vi alle opgaver i faget og ved, hvad det drejer sig om håndværksmæssigt, og når det kommer til god kundeservice.

Du vil have effektive arbejdsgange

Vi sørger for, at dit projekt forløber godt og gnidningsfrit uden forsinkelser. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at tidsplanen holder.

w

Du forventer kvalificeret vejledning

Vi giver altid gerne gode råd. Vi vejleder og informerer dig godt og grundigt, så du føler dig godt klædt på til at træffe beslutninger.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!