Nyt badeværelse

Nyt badeværelse

Er det tid til at få lavet et nyt badeværelse?

Vi laver dit nye badeværelse fra A til Z, så du ikke behøver at tænke på noget som helst. Når vi først har fået et godt indblik i dine drømme og idéer, så udfører vi arbejdet præcis, som du vil have det.

Vi tager totalentreprisen, hvilket vil sige, at vi står for al koordinering og kommunikation med de andre håndværkere, som skal involveres i projektet. Det gør det nemt for dig, at du kan nøjes med at forholde dig til dén, som har det forkromede overblik.

Som murere står vi naturligvis for alt flisearbejdet på gulv, vægge og i bruseniche. Der findes lige så mange løsninger – og forskellige fliser, som der findes mennesker. Fra helt små mosaikfliser til kæmpefliser på op til 1 m2. Fliser i alverdens farver, nuancer og materialer.

Hvis du har brug for nogle input, så kommer vi gerne med inspiration til dig i form af både billeder og fliseprøver. Så sporer vi os ind på, hvad du kan lide. Vi vejleder dig også med hensyn til fordele og ulemper ved de forskellige materialer og ikke mindst overfladen på de forskellige fliser. På den måde bliver du i stand til at træffe de rigtige valg for dig – både ud fra et visuelt og et praktisk perspektiv.

Nyt badeværelse et sted på Sjælland? Ring til os, så vi kan høre om dit projekt. Så aftaler vi et besøg hos dig, hvor vi kan gå endnu mere i detaljer. Når vi har fået en god snak med dig om opgaven og et godt indblik i dine ønsker og krav, laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du vil først og fremmest have godt håndværk

Murer Mester Michael er 3. generation ud af en familie af selvstændige murere. Passionen for at levere godt og solidt håndværk er gået i arv fra Michaels far og farfar.

Du ønsker en erfaren murer til dit projekt

Med 13 års erfaring i branchen kender vi alle opgaver i faget og ved, hvad det drejer sig om håndværksmæssigt, og når det kommer til god kundeservice.

Du vil have effektive arbejdsgange

Vi sørger for, at dit projekt forløber godt og gnidningsfrit uden forsinkelser. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at tidsplanen holder.

w

Du forventer kvalificeret vejledning

Vi giver altid gerne gode råd. Vi vejleder og informerer dig godt og grundigt, så du føler dig godt klædt på til at træffe beslutninger.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!