Skorstensrenovering

Skorstensrenovering

Skal din skorsten renoveres? Så er du kommet til den rette murer!

Skorstensrenovering er et af vores vigtigste specialer og spidskompetencer hos Murermester Michael. Vi murer din nye skorsten eller reparerer den gamle. Vi udbedrer revner, udskifter knækkede mursten og pudser din skorsten op, så den igen ser ud som ny.

Hvis du skal have en helt ny skorsten til dit hus, så finder vi også ud af det. Vi har udviklet et rigtig godt system, hvor vi murer den nye skorsten op derhjemme. Dernæst bruger vi en kran til at tage den gamle skorsten ned og sætte den nye op med det samme. Derved opnår vi en hurtig udskiftning, hvor vi ikke er afhængige af godt vejr for at løse din opgave.

Alt inden for skorstensrenovering:

  • Tilslutning af brændeovn
  • Nedsænkning af isokern
  • Inddækning af skorstenen
  • Pudsning af skorsten
  • Helt ny skorsten

Isokern

Undgå løbesod og få en bedre varmeøkonomi og forbrænding med isokern. Vi nedsænker isokernen i din gamle skorsten, så huset bevarer det autentiske og oprindelige udseende og du samtidig får alle fordele ved en moderne skorsten.

Isokern i forbindelse med skorstensrenovering, ny brændeovn, åben pejs eller nyt fyr.

Vores spidskompetence er alt inden for skorstensarbejde og isokern.

Murermester Michael renoverer skorstene på hele Sjælland – og vi renoverer også gerne din. Kontakt os i dag, så vi kan lave en aftale. 

 

Du vil først og fremmest have godt håndværk

Murer Mester Michael er 3. generation ud af en familie af selvstændige murere. Passionen for at levere godt og solidt håndværk er gået i arv fra Michaels far og farfar.

Du ønsker en erfaren murer til dit projekt

Med 13 års erfaring i branchen kender vi alle opgaver i faget og ved, hvad det drejer sig om håndværksmæssigt, og når det kommer til god kundeservice.

Du vil have effektive arbejdsgange

Vi sørger for, at dit projekt forløber godt og gnidningsfrit uden forsinkelser. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at tidsplanen holder.

w

Du forventer kvalificeret vejledning

Vi giver altid gerne gode råd. Vi vejleder og informerer dig godt og grundigt, så du føler dig godt klædt på til at træffe beslutninger.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!