Facaderenovering

Facaderenovering

Trænger facaden på dit hus til et nyt look? Eller er facaden ved at forfalde, med diverse skader, som trænger til reparation og udbedring?

Vi er parat til at levere en professionel facaderenovering, så dit hus igen står solidt og smukt og kan stå imod al slags vejr.

Vejrlig slider på husets facade. I et land som Danmark udsættes facaden både for sol, regn, blæst, sne og frost. Det slider alt sammen. Det samme gør bier og andre insekter, som kan finde på at bygge bo i de forfaldne fuger mellem dine mursten.

Vi udkradser de gamle fuger og omfuger hele – eller dele af – husets murværk. Vi udbedrer sætningsskader og -revner i såvel murværk som sokkel og sålbænke.

Hvis du ønsker, at husets facade skal have nyt look, tager vi først en snak om mulighederne.  Skal facaden have synlige eller skjulte mursten? Skal overfladen være fin og glat eller grov og rustik? Vi rådgiver dig, så du får det udtryk på huset, som du ønsker dig. Vi vejleder dig om forskellen på de forskellige teknikker, samt fordele og ulemper ved løsningerne.  

Vi tilbyder også energirenovering i forbindelse med facaderenovering. Det kan f.eks. være i form af isoleringsplader, som isolerer huset udefra. Udenpå isoleringen pudser vi facaden flot op.

Kort sagt leverer vi alt inden for facaderenovering på Sjælland:

  • Omfugning, samt alt inden for fugearbejde
  • Pudsning, fin- eller grovkornet, netpuds, mv.
  • Vandskuring / filsning
  • Facadeisolering

Ring med det samme og fortæl om din opgave.

Du vil først og fremmest have godt håndværk

Murer Mester Michael er 3. generation ud af en familie af selvstændige murere. Passionen for at levere godt og solidt håndværk er gået i arv fra Michaels far og farfar.

Du ønsker en erfaren murer til dit projekt

Med 13 års erfaring i branchen kender vi alle opgaver i faget og ved, hvad det drejer sig om håndværksmæssigt, og når det kommer til god kundeservice.

Du vil have effektive arbejdsgange

Vi sørger for, at dit projekt forløber godt og gnidningsfrit uden forsinkelser. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at tidsplanen holder.

w

Du forventer kvalificeret vejledning

Vi giver altid gerne gode råd. Vi vejleder og informerer dig godt og grundigt, så du føler dig godt klædt på til at træffe beslutninger.

Få et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave!